Fyzika jinak

Fyzika jinak

 

 

 

 

 

 

 


V rámci tematického celku POHYB TĚLES, jsme se v VI.C rozhodli při výkladu o rychlosti otestovat a vypočítat, jak rychle se nám pohybují autíčka na dálkové ovládání, natahovací a ty, která jsme uváděli do pohybu my, popř. pouštěli z nakloněné roviny.

Anna Haisová

 

Hodina s auty byla velice fajn. Pro kluky asi o trochu více než pro holky. Líbilo se mi jak jsme si mohli udělat vlastní dráhu a po ní jet. Tuto aktivitu bych uvítala i v dalších hodinách. Byla to velice dobrá zkušenost. Byla to zábava a něco jsme se naučili. 

Elen Šlesingerová

Tato aktivita se mi moc líbí. Baví mě si hrát a zároveň se učit. Byla bych ráda, kdyby se tato aktivita opakovala. Myslím si, že by se mohla opakovat i ve vyšších ročnících (možná i s něčím jiným). Hraním si opakujeme učivo a potom si toho více pamatujeme na testy z probraného učiva. Není to jenom počítání.

Kamila Lochmanová

Hodina s autíčky se mi velmi líbila. V sedmém ročníku bych rozhodně něco podobného uvítal.

Jan Vašina

 

Je to zábava, i když se na to jen díváš. Ráda bych to dělala i v 7. ročníku. Baví mě počítat jak rychle autíčka jela. Jsem ráda, že ta fyzika není jen teoretická, ale že si tam i něco ukazujeme nebo zkoušíme.

Vendula Hodická